OPRUIMING-OPRUIMING-OPRUIMING ✔ 21 december t/m 1 januari gesloten -  Geen koopavond t/m eind januari!
 
✔  
500 fietsen op voorraad 
 ✔  Vanaf € 50 gratis verzending in NL    Niet goed, geld terug
  werkplaats op afspraak 013-5042379 -
u kunt ook een afspraak maken buiten sluitingstijd voor verkoop!

Elektrische fietsen

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

10 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

10 artikel(en)

Bij Henk Baars Bike Sports in Hilvarenbeek kun je terecht voor elektrische fietsen van merken zoals Kalkhoff, Flyer, Cannondale en Trek.

Kalkhoff elektrische fiets

Kalkhoff is het belangrijkste merk van Derby Cycle, de marktleider in Duitsland op het gebied van elektrische fietsen. Ook Focus is onderdeel van Derby Cycle. Kalkhoff gebruikt niet alleen bestaande accu’s, zoals die van Bosch. Ook ontwierpen zij zelf de Impulse middenmotor. De Impulse 2.0 is een compacte motor die voor een goede gewichtsverdeling zorgt omdat hij in het midden van de fiets zit. Tevens is de Impulse motor uitgerust met de Shift-Sensor technologie die ervoor zorgt dat de motor tijdens het schakelen heel kort wordt uitgeschakeld zodat de versnellingsnaaf goed kan overgaan naar de andere versnelling.

Trek elektrische fiets

Elektrische fietsen van Trek zijn uitgerust met een motor van Bosch. Deze accu kan door Trek zowel op de achterdrager als op de onderbuis bevestigd worden. Het Bosch PowerPack400 heeft een capaciteit van 400Wh. Binnen 2,5 uur is de accu weer volledig geladen.

Elektrische fiets in de winter

De meeste elektrische fietsen zijn uitgerust met een accu van Bosch. De volgende informatie is van toepassing op Bosch accu’s. Heb je een andere accu en wil je weten hoe je deze het beste kunt behandelen in de winter? Neem dan contact met ons op.

Kies je ervoor je elektrische fiets niet te gebruiken gedurende de winter, dan is het belangrijk om de accu goed op te bergen. Laad de accu voor de helft op, als het derde ledje op de accu blijft branden kun je de accu loskoppelen. Leg de accu vervolgens in een droge omgeving met kamertemperatuur. Na de winter zal de accu nog steeds voor de helft opgeladen zijn, en kun je je elektrische fiets dus direct weer gebruiken.

Wanneer je ervoor kiest je elektrische fiets in de winter gewoon te gebruiken is het vooral zaak om ervoor te zorgen dat de accu niet te ver afkoelt. De prestaties van de accu nemen af naarmate de temperatuur daalt. Zodra het wat kouder wordt kun je het beste na het gebruik van je elektrische fiets de accu mee naar binnen nemen en hem daar bij een temperatuur van vijftien à twintig graden opladen. Daalt de temperatuur tot onder het vriespunt? Steek de accu dan vlak voor gebruik in de elektrische fiets, zet hem aan en gebruik hem direct. Wanneer je op de plaats van bestemming arriveert haal je de accu direct weer uit de fiets en bewaar je hem op kamertemperatuur. Wanneer de accu niet meer in de elektrische fiets steekt, maar de fiets staat zelf nog buiten, zorg er dan voor dat bij sneeuwval alle accucontacten sneeuwvrij zijn.

Elektrische fiets in de zomer

In de winter kun je er naast alle genoemde voorzorgsmaatregelen voor kiezen om een accuhoes te kopen. Deze hoes zorgt ervoor dat de accu van je elektrische fiets een constante temperatuur behoudt. Dit geldt tevens voor de warme zomermaanden. Dezelfde accuhoes kan dan gebruikt worden om de accu van je elektrische fiets te beschermen tegen de felle brandende zon.

VEILIG BETALEN VIA:
VERZENDING VIA:    
Algemene Voorwaarden | Privacy Policy | Partners