Geen koopavond t/m eind februari.   U kunt voor verkoop wel een afspraak maken 's avonds.
 
✔  
500 fietsen op voorraad 
 ✔  Vanaf € 50 gratis verzending in NL    Niet goed, geld terug
  werkplaats op afspraak 013-5042379 -

Trek

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

4 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

4 artikel(en)

Wij geloven in een betere wereld.           

Toen Trek in 1976 begon was ons doel simpel: de beste fietsen ter wereld bouwen.
Vandaag de dag hebben we wat aan ons doel toegevoegd: help de wereld de fiets te gebruiken als een simpele oplossing voor complexe problemen.

De fiets is de meest efficiënte vorm van transport. Het kan de strijd aan met klimaatverandering,
vermindert filevorming en maakt de mens fitter. Het brengt ons samen en geeft ons de kans te ontsnappen.
En het brengt ons op plekken die we anders nooit zouden zien.

Racefietsen, Trekkingfietsen, recreatie hybrides, school woonwerk stadsfiets, mountainbikes, kinderfietsen.
we hebben het allemaal. Wist u dat u bij ons levenslang garantie op het frmae krijgt voor de 1e eigenaar.
Waar we goed in zijn is lichtgewicht fietsen bouwen voor een betaalbare prijs, met een moderne en sportieve uitstraling. 
Gemaakt voor jong en oud.          

Het is geweldig een fietsen firma te zijn.

Je kunt je fiets tegen je bureau stallen. Je kunt Gary Fisher tegenkomen bij de koffiemachine. Niemand lacht je uit in je fietskleding. Maar het mooiste is dit: Fietsen verbeteren de wereld. Hoe meer mensen op de fiets stappen, hoe gezonder onze wereld.Wij nemen het wereldveranderende potentieel van fietsen serieus. Zo serieus dat we de fietsen die we maken en de manier waarop we ze maken, veranderd hebben.

Slimmere fietsen

Wij zijn dol op recreatieve fietsen maar we geloven dat de toekomst van de fiets in het praktische transport ligt. Wij leggen ons toe op echte oplossingen die een reëel alternatief bieden voor de auto: fietsen die bepakt kunnen worden, fietsen voor woon-werkverkeer, elektrisch ondersteunde fietsen die je sneller en verder laten rijden. Praktisch is het toverwoord voor onze Urban en Elektrische fietsen.Wist u dat u bij aankoop van een Trek elektrische fiets, een gratis pechpas krijgt en geholpen wordt door de van de A.N.W.B. zodat u verzekerd bent van altijd mobiel.

Groenere fietsen

Fietsen zijn van nature al goed voor het milieu dus hoe maken we ze nog groener? Maak ze duurzaam. Bouw ze op een manier met weinig impact. Plan vooruit m.b.t. hergebruik en het eventueel recyclen van de onderdelen. Dat is het idee achter Eco Design, een lijn van fietsen en onderdelen die van voor tot achter zijn ontworpen om hun impact op het milieu te verminderen.

Hier vind u nog meer modellen van Trek fietsen

Trek bij Henk Baars Bike Sports in Hilvarenbeek

Bij Henk Baars Bike Sports in Hilvarenbeek vind je een ruim assortiment aan Trek fietsen. Zo verkopen wij niet alleen racefietsen en mountainbikes van Trek, maar ook elektrische fietsen. De fietsen die voorradig zijn kun je uitproberen in de showroom. Ons vakkundige personeel helpt je bij het uitkiezen van een geschikte Trek fiets.

VEILIG BETALEN VIA:
VERZENDING VIA:    
Algemene Voorwaarden | Privacy Policy | Partners