FIETSVERHUUR BIJ HENK BAARS BIKE SPORTS HILVARENBEEK

U kunt bijvoorbeeld een Gewone fiets met gesloten kettingkast en zeven versnellingen huren. De kosten hiervoor bedragen € 10,- per dag en € 50,- per week.

Nieuwe elektrische Kalkhoff b1 bosch midden motor met 400 watt accu. Goed voor 120 km.
Borg € 100,- per fiets. Deze krijgt u achteraf retour via bankoverdracht of contant.
Verhuur gebeurt uitsluitend op vertoon van een geldige identiteitskaart, paspoort of rijbewijs. stuur een email met uw gegevens of gewoon bellen 013-5042379  Brengen en halen op locatie t/m 5 km rond Hilvarenbeek kost 35 euro.

FIETSEN IN BRABANT
Voor een fietsvakantie in Nederland is Brabant de provincie bij uitstek! Door de prachtige Kempen lopen diverse fietsroutes. Bovendien is Hilvarenbeek een mooi startpunt voor een fietstochtje door de Brabantse natuur. Plan bijvoorbeeld gratis je fietsroute op http://www.planjeroute.nl/.

Tevens kun je in Hilvarenbeek op diverse locaties overnachten. Op vijftig meter van ons winkelpand vindt Hotel Brabant, waar u met Brabantse gastvrijheid ontvangen zult worden. Tevens vindt u in hart van Hilvarenbeek Herberg Sint Petrus, gelegen aan het Vrijthof.Aan het Vrijthof vindt u eveneens een vestiging van VVV Hilvarenbeek, hier kunt u terecht voor fietsroutes en tips over uitjes in de omgeving van Hilvarenbeek. Er zin ook genoeg bed en breakfast in Hilvarenbeek.


E-Bikes


E-Bike

E-Bike

Nieuwe Kalkhoff b1 bosch midden motor met 400 watt accu.

Goed voor 120 km.