FIETSVERHUUR BIJ HENK BAARS BIKE SPORTS HILVARENBEEK
Wanneer u van plan bent in Brabant te gaan fietsen kunt u een fiets huren bij Henk Baars Bike Sports in Hilvarenbeek.
Er zijn twee soorten fietsen te huur. U kunt bijvoorbeeld een nieuwe Batavus fiets met gesloten kettingkast en zeven versnellingen huren.
De kosten hiervoor bedragen € 10,- per dag en € 50,- per week.

Een elektrische fiets huren is ook mogelijk, hiervoor dient u wel vooraf een afspraak te maken. Het huren van een elektrische fiets kost
€ 25,- per dag, en € 135,- per week. Halen en brengen op locatie t/m 5 km van Hilvarenbeek € 25,-
Borg € 100,- per fiets. Deze krijgt u achteraf retour via bankoverdracht of contant.

Verhuur gebeurt uitsluitend op vertoon van een geldige identiteitskaart, paspoort of rijbewijs. Wilt u er zeker van zijn dat er een fiets voor u klaar staat? Maak telefonisch een afspraak via 013-504 2379 of mail naar verkoop@henkbaars.nl.

FIETSEN IN BRABANT
Voor een fietsvakantie in Nederland is Brabant de provincie bij uitstek! Door de prachtige Kempen lopen diverse fietsroutes. Bovendien is Hilvarenbeek een mooi startpunt voor een fietstochtje door de Brabantse natuur. Plan bijvoorbeeld gratis je fietsroute op http://www.planjeroute.nl/.

Tevens kun je in Hilvarenbeek op diverse locaties overnachten. Op vijftig meter van ons winkelpand vindt Hotel Brabant, waar u met Brabantse gastvrijheid ontvangen zult worden. Tevens vindt u in hart van Hilvarenbeek Herberg Sint Petrus, gelegen aan het Vrijthof.

Aan het Vrijthof vindt u eveneens een vestiging van VVV Hilvarenbeek, hier kunt u terecht voor fietsroutes en tips over uitjes in de omgeving van Hilvarenbeek.