Ontdek het nieuwe fietsplan.

De leasefiets is aantrekkelijker dan ooit.

Al voor € 60,- per maand op een hippe elektrische fiets rondrijden, dat kan ook voor u!

Koop niet maar Lease, en betaal in 36 maanden uw fiets af, want u kunt hem achteraf nog voor 15% nieuwwaarde aanschaffen. U hoeft geen groot bedrag te investeren. u begint meteen met besparen op autokosten. Overtuig uw werkgever en u kunt het binnen 1 week geregeld hebben.

U wordt Fitter. Slimmer. Duurzamer.

Werkend Nederland stapt op de leasefiets.
Een gloednieuwe fietsregeling maakt de fiets van de zaak dit jaar bijzonder aantrekkelijk. Heldere regels gaan samen met talloze kosten-, vitaliteits- en milieuvoordelen. Kostenneutraal aan te bieden en dankzij ons digitaal en geautomatiseerd platform kost de uitrol van een zakelijk fietsplan amper tijd. 20%-80% belastingvoordeel voor u met slechts 7% bijtelling. 20% besparing op sociale lasten voor de werkgever. 

Ook samen met een lease auto kan dit, u kunt het ook combineren met een fietsplan of wkr regeling. Het geeft geen druk op de wkr regeling.
Het kost de werkgever niets. De werkgever kan het faciliteren voor de werknemers.  Enkel in eerste aanvang met lease-a-bike kost het een heel klein beetje tijd.

LEASE A BIKE is onderdeel van mobiliteitsaanbieder Pon. Onder deze vlag zijn wij uitgegroeid tot de grootste leasefietsaanbieder in Europa, actief in drie landen. De afgelopen jaren hebben meer dan 2.500 bedrijven zich aangemeld waarbij wij ruim 100.000 werknemers op de fiets hebben gezet.


TerugDeel het met uw vrienden!


Santos fietsen

Santos fietsen custum build for your life. Handgemaakt en speciaal voor u gebouwd voor een lange levensduur. Nederlands product, eigentijds, modern en minimalistisch.


Contactgegevens

Routebeschrijving
Facebook