De Santos ervaring!

Kom het beleven in Hilvarenbeek, bij Henk Baars Bike Sports het startpunt voor de sportieve fietser! Onze specialiteit is Custombuilt waar we veel werken met Rohloff Heeft u speciale wensen, zoals bijvoorbeeld een 29er met Rohloff of een titanium frame met een Lefty voorvork bekijk dan onze website, of kom eens langs in onze winkel.


De Santos ervaring!

De Santos ervaring!


Ook zo'n zin om een van deze mooie fietsen te testen?
Bel of mail voor een afspraak, wij vragen ook een geldige legitimatie, er kan bij bepaalde modellen een borg worden gevraagd.

Wilt u de Santos fiets uitgebreid een dag testen? Ook dat kan! De kosten voor een testrit zijn €30,-
Bij evt. aankoop van een fiets ontvangt u de kosten van de testrit retour.
Aanmelden en een datum afspreken kan telefonisch (013-5042379) en per e-mail (verkoop@henkbaars.nl)

Santos bikes is in 1997 opgericht door de Nederlander Robbert Rutgrink. Santos staat bekend om zijn innovatie en kwaliteit en is dé riemaandrijving en Rohloff specialist (en inmiddels een van de grootste klanten van Rohloff).

Bij de aanschaf van een Santos fiets kun je kiezen uit een Custombuilt of Special. Bij de custombuilt kun je alles zelf kiezen. Van frame tot koplamp en van versnellingssysteem tot spatbord. Henk Baars Bike Sports is een officiële Santos Store wat betekent dat je er je Custombuilt fiets kunt laten samenstellen. In de showroom staat een display waarop alle 24 mogelijke framekleuren staan uitgestald. De Special is een fiets die is samengesteld op basis van de ervaringen van voorgangers.

Om zelf een fiets samen te stellen doorloop je samen met onze deskundige verkopers vier stappen. Als eerste kies je het type fiets. Santos is gespecialiseerd in vakantiefietsen en toerfietsen, maar maakt daarnaast ook mountainbikes, tandems, SUB fietsen en racefietsen.

Vervolgens kies je een frame. Hierbij bekijken we bijvoorbeeld over wat voor bodem je wilt rijden, of je grote of kleine wielen wilt, en of de fiets voor veel of juist weinig bagage geschikt moet zijn.

Als derde kijken we naar het versnellingssysteem. Je hebt de keuze uit derailleur, rohloffnaaf of Alfine –riem of ketting.

Tot slot kijken we naar de opties. En dat zijn er nogal wat: velgen, spatborden, remmen, verlichting, voorvork, pomp, stuur, bar ends, zadel, banden, dragers; je kunt zelf bedenken óf je ze wilt, welke je wilt en hoe je ze wilt. Daarnaast kies je één van de 24 framekleuren, en de uitvoering van het logo.

Het fietscomfort is niet alleen afhankelijk van het frame en de opties die je erbij kiest. Iedereen heeft een unieke zithouding die de manier van fietsen beïnvloed. Daarom brengen we bij Henk Baars Bike Sports je zithouding in kaart, zodat we de fiets daarop aan kunnen passen.


TerugDeel het met uw vrienden!


Meer Nieuws

E- bike meer dan een vervoermiddel


Huur een Elektrische fiets

Ga genieten van het Brabantse landschap rond Hilvarenbeek!

Even Voorstellen: Zoon Paul Baars


Wie fietst er niet?

Fiets leasen ook voor u in 2023!

Santos fietsen

Santos fietsen custum build for your life. Handgemaakt en speciaal voor u gebouwd voor een lange levensduur. Nederlands product, eigentijds, modern en minimalistisch.


Contactgegevens

Routebeschrijving
Facebook