Wie fietst er niet?

Fiets leasen ook voor u in 2023!


Wie fietst er niet?


Zoek je droomfiets uit met een fiscaal voordeel tot wel 35 procent. Betaalt je werkgever mee? Dan loopt je voordeel ten opzichte van privéaanschaf op tot wel 80 procent. Je betaalt maandelijks een laag, vast leasebedrag. En na afloop van het contract kun je de fiets voordelig overnemen.

Dit jaar is er voor de zakelijke fietser veel veranderd. Het kabinet heeft de cafetariawet aangenomen. Om zoveel mogelijk CO2 te verminderen uiteraard en iedereen op de fiets naar het werk te krijgen. Zeker als u tot tien kilometer van het werk woont is het leuk. Meestal krijgt u toch geen reiskostenvergoeding. Dit houdt in dat u gebruik kunt maken van een leasefiets via uw werkgever met een bijtelling van slechts 7 procent.
Ook de zzp’er kan hiervan gebruikmaken als hij kan aantonen voordeel te hebben van een fiets, ook al gebruikt hij deze in het weekend. Als werkgever heeft u 17 procent voordeel met dit plan omdat de sociale lasten lager uitkomen en er dus minder loonbelasting wordt betaald.
Van de aanschafwaarde van de fiets wordt er 7 procent bij je loon opgeteld. Bij een elektrische fiets van € 2.500,- kost dit je € 60,- per maand. De werkgever kan in plaats van de reiskosten die dan vervallen, enkel op de dagen dat je met de fiets naar het werk komt, bijdragen aan het fietsplan. Tevens kan € 749,- worden ingezet om aan dit leaseplan deel te nemen. Na de leaseperiode van 36 maanden kun je de fiets kopen voor 15 procent van de aanschafwaarde.

"Om zoveel mogelijk CO2 te verminderen uiteraard en iedereen op de fiets naar het werk te krijgen"

Heb je al een leaseauto? Geen probleem. Je kunt naast dit plan ook een fiets leasen. Voor de werkgever heeft het als voordeel dat een fitte werknemer minder ziek is, het bedrijf bijdraagt aan CO2-vermindering en parkeerproblemen opgelost. Als uw werkgever niet wil bijdragen aan het leaseplan, geen probleem. Men kan dit plan ook enkel faciliteren, het hoeft een werkgever niks te kosten. De fietsspecialist kan u hierbij helpen.

Veel fietsplezier!


TerugDeel het met uw vrienden!


Meer Nieuws

E- bike meer dan een vervoermiddel


Huur een Elektrische fiets

Ga genieten van het Brabantse landschap rond Hilvarenbeek!

Even Voorstellen: Zoon Paul Baars


De Santos ervaring!

Kom het beleven in Hilvarenbeek, bij Henk Baars Bike Sports het startpunt voor de sportieve fietser! Onze specialiteit is Custombuilt waar we veel werken met Rohloff Heeft u speciale wensen, zoals bijvoorbeeld een 29er met Rohloff of een titanium frame met een Lefty voorvork bekijk dan onze website, of kom eens langs in onze winkel.

Santos fietsen

Santos fietsen custum build for your life. Handgemaakt en speciaal voor u gebouwd voor een lange levensduur. Nederlands product, eigentijds, modern en minimalistisch.


Contactgegevens

Routebeschrijving
Facebook