Over ons

HENK BAARS BIKE SPORTS IS GEVESTIGD AAN DE DIESSENSEWEG IN HILVARENBEEK:
Een bezoek aan de ruim 1000m² grote showroom van Henk Baars Bike Sports zorgt ervoor dat u weer volledig op de hoogte bent van wat er verkrijgbaar is in de fietsenwereld. Henk Baars Bike Sports is een familiebedrijf dat is opgericht in 1994.

De fietsenwinkel is gelegen aan de Diessenseweg in Hilvarenbeek, op slechts twee kilometer afstand van de vorige vestiging in Diessen. Vanaf de N269 pakt u de afslag Hilvarenbeek en vindt u de winkel na zo’n 650 meter aan de rechterkant.

De fietsenwinkel is geheel op de begane vloer en dus voor iedereen toegankelijk. In deze ruime winkel hangt een gezellige Brabantse sfeer en staat de koffie altijd klaar. Onze specialistische medewerkers adviseren u bij de juiste keuze, en onze vakkundige werkplaats maakt uw fiets terwijl u wacht. Is uw fiets kapot of toe aan een onderhoudsbeurt maar u bent niet in de gelegenheid hem bij ons af te geven? Geen probleem. Wij halen hem op en brengen hem na reparatie weer thuis. Wanneer u in de buurt woont is dit in de meeste gevallen nog gratis ook!

Henk Baars

HENK BAARS WERELDKAMPIOEN VELDRIJDEN 1990
In 1989 was Henk Baars de allereerste Nederlandse Kampioen mountainbiken. Een jaar later werd hij wereldkampioen veldrijden in het Spaanse Getxo. In 1993 werd hij ook nog eens Nederlands kampioen Cyclocross.

Door zijn jarenlange ervaring als profrenner en recreatieve fietser kent Henk alle ins en outs van de wielersport. Henk test alle fietsen zelf uit en draagt zijn kennis over aan zijn medewerkers, die ook allen fietsfanaten zijn.

ALTIJD DE JUISTE FIETSMAAT
In onze fietsenwinkel hebben wij een bikefitting meetsysteem waarmee wij de perfecte fietsmaat voor u kunnen opmeten. Aan de hand van uw lichaamsmaten bepalen wij welke framemaat het meest voor u geschikt is. Vervolgens stellen we de fiets geheel voor u af. Bij de aanschaf van een fiets is dit natuurlijk gratis.

FIETSKLEDING BIJ HENK BAARS BIKE SPORTS
In onze fietsenwinkel vindt u tevens een uitgebreid assortiment aan fietskleding, voor de recreatieve en sportieve fietser en voor dames, heren en kinderen. In onze collectie vindt u onder andere helmen, brillen, handschoenen, sokken, schoenen, overschoenen, ondergoed, regenkleding en windstoppers. Enkele merken die u bij ons kunt kopen zijn Shimano, Bontrager, Agu en Craft.

SOORTEN FIETSEN BIJ HENK BAARS BIKE SPORTS
Bij Henk Baars Bike Sports kunt u terecht voor allerhande soorten fietsen. Zo kunt u bij ons ook terecht voor recreatieve fietsen, woon- / werkfietsen, elektrische fietsen en vakantiefietsen. Uiteraard worden alle fietsen voor u op maat afgesteld? Maar heeft u bijvoorbeeld een lichamelijke beperking of speciale wens? Schroom dan niet om bij ons langs te komen. Wij kijken graag met u naar de mogelijkheden en passen de fiets voor u aan.

WERKPLAATS BIJ HENK BAARS BIKE SPORTS
Achterin onze fietsenwinkel bevindt zich een grote werkplaats. De ingang van deze werkplaats vindt u door links naast het pand de inrit op te rijden. Tijdens de reparatie kunt u gebruik maken van een gratis leenfiets. Bij korte reparaties kunt u natuurlijk ook gezellig een kopje koffie drinken in de winkel.

Ons vakkundige personeel blijft continu op de hoogte van de laatste nieuwtjes en wordt bovendien ieder jaar bijgeschoold. Een afspraak maken met de werkplaats kan door ons te bellen, maar u kunt ook een mailtje sturen naar werkplaats@henkbaars.nl.

Tot ziens in onze fietsenwinkel!

 

 


TerugDeel het met uw vrienden!


Santos fietsen

Santos fietsen custum build for your life. Handgemaakt en speciaal voor u gebouwd voor een lange levensduur. Nederlands product, eigentijds, modern en minimalistisch.


Contactgegevens

Routebeschrijving
Facebook