Lease fiets

Lease nu een fiets.  Met een een bijtelling van 7%  rijd u op een mooie elektrische fiets.Ontdek het nieuwe fietsplan. De leasefiets is aantrekkelijker dan ooit.

Fitter. Slimmer. Duurzamer.
Werkend Nederland stapt op de leasefiets.

Een gloednieuwe fietsregeling maakt de fiets van de zaak in 2020 bijzonder aantrekkelijk voor jouw bedrijf. Heldere regels gaan samen met talloze kosten-, vitaliteits- en milieuvoordelen. En dankzij het volledig digitaal en geautomatiseerd platform van LEASE A BIKE kost de uitrol van een zakelijk fietsplan amper tijd.

Kom in onze winkel langs voor hulp
bij aanschaf van een Lease fiets. Advies voor werkgever en werknemer.

Zoek je droomfiets uit met een fiscaal voordeel tot wel 35 procent. Betaalt je werkgever mee? Dan loopt je voordeel ten opzichte van privéaanschaf op tot wel 80 procent. Je betaalt maandelijks een laag, vast leasebedrag. En na afloop van het contract kun je de fiets voordelig overnemen.

Paar jaar geleden is er voor de zakelijke fietser veel veranderd. Het kabinet heeft de cafetariawet aangenomen. Om zoveel mogelijk CO2 te verminderen uiteraard en iedereen op de fiets naar het werk te krijgen. Zeker als u tot tien kilometer van het werk woont is het leuk. Meestal krijgt u toch geen reiskostenvergoeding. Dit houdt in dat u gebruik kunt maken van een leasefiets via uw werkgever met een bijtelling van slechts 7 procent.
Ook de zzp’er kan hiervan gebruikmaken als hij kan aantonen voordeel te hebben van een fiets, ook al gebruikt hij deze in het weekend. Als werkgever heeft u 17 procent voordeel met dit plan omdat de sociale lasten lager uitkomen en er dus minder loonbelasting wordt betaald.
Van de aanschafwaarde van de fiets wordt er 7 procent bij je loon opgeteld. Bij een elektrische fiets van € 2.500,- kost dit je € 59,- per maand. Na deze lease periode kun je de fiets ook kopen voor 15 % van de aanschaf waarde. Een werkgever kan hieraan bijdragen b.v. ipv de reiskosten. De werkgever kan in plaats van de reiskosten die dan vervallen, enkel op de dagen dat je met de fiets naar het werk komt, bijdragen aan het fietsplan. Tevens kan € 749,- worden ingezet om aan dit leaseplan deel te nemen. 

"Om zoveel mogelijk CO2 te verminderen uiteraard en iedereen op de fiets naar het werk te krijgen"

Heb je al een leaseauto? Geen probleem. Je kunt naast dit plan ook een fiets leasen. Voor de werkgever heeft het als voordeel dat een fitte werknemer minder ziek is, het bedrijf bijdraagt aan CO2-vermindering en parkeerproblemen opgelost. Als uw werkgever niet wil bijdragen aan het leaseplan, geen probleem. Men kan dit plan ook enkel faciliteren, het hoeft een werkgever niks te kosten. Wij kunnen u hierbij helpen.


TerugDeel het met uw vrienden!


Meer tips

Bikefitting bij Henk Baars

Wie fietst er niet met af en toe wat last van zadelpijn, knie-, nek-, of rugklachten?

Werkplaats Henk Baars Bike-Sports

Ons vakkundige personeel blijft voortdurend op de hoogte van de laatste nieuwtjes en wordt elk jaar bijgeschoold.

Zadelpijn opgelost!

Bij ons zit U altijd goed op uw fiets & zadel. Maar als af en toe erger wordt, dan kan het uw fietsplezier behoorlijk be´nvloeden. Vaak denkt men, het hoort erbij. Maar dat is een fabel, zadelpijn is niet nodig.

Santos fietsen

Santos fietsen custum build for your life. Handgemaakt en speciaal voor u gebouwd voor een lange levensduur. Nederlands product, eigentijds, modern en minimalistisch.


Contactgegevens

Routebeschrijving
Facebook